Thursday, 26 May 2011

PEWWWWITTTTT

DEEDEE HAMDAN. EHEM EHEM <3 Okayyy, dia buat aku happy sepanjang kenal, HAHA gaduh gaduh tu errr biasa lah kan? ;D dia kuat touching and aku lg ah, LAGI KUAT! ;D Dia baik, satu kepala dengan aku. Dia ada tabiat, TABIAT NAK SIKU ORANG JEEE. kan you kan? Sikit sikit nak siku i kn? Haha tak kesah, mcm comel je semua tuuu :D oneday tu dia text aku, dia cakap 'mcm mana nak goda you?' hahaha amboi kau Dee, buat aku senyum smpai telinga lahh haritu haha then aku tak jawab lgsg, diam seribu bahasa HAHA sepanjang kenal dia, dia buat aku happy and buat aku hilang rasa sedih, yelaa before ni aku muram, nangis HAHAHA thanks eh Deedee Hamdan, you lah manusia paling baik dalam dunia ni *tangan didada, mata ke atas HAHAH err dah dah, mana boleh cerita lelebih, nnt tk privacy lh kan Dee? HAHAHA kbai<3